Loading

Mamaia

Statiunea balneoclimaterica estivala Mamaia este este situata in sud-estul Romaniei, la 3 km nord de Constanța fiind o localitate componenta a acestuia.

Statiunea a fost infiintata in anul 1906 si a cunoscut o dezvoltare accelerata mai ales dupa 1960 si dupa anul 1998, astazi fiind una dintre statiunile cu cele mai ridicata standarde din tara si chiar din sud-estul Europei.

Climatul este unul specific litoral cu brize de zi si noapte, cu 10-12 ore de soare pe zi, cu aer bogat in aerosoli salini. Acesta impreuna cu una din cele mai bune plaje din Europa lunga de 8 km si lata de 100 m si cu nisip deosebit de fin, fac din Mamaia un loc ideal de petrecere a vacantelor dvs.

In Mamaia pe langa turismul estival sunt posibilitati de practicare a turismului balnear fiind tratate aici si unele afectiuni reumatismale degenerative, inflamatorii si abarticulare, afectiuni neurologice periferice si afectiuni ginecologice.

Posibilitatile de petrecere a timpului liber sunt multiple de la sporturile de apa care se practica pe lacul Siutghiol pana la plimbarea cu telegondola deasupra statiunii. Asemenea tuturor statiunilor de pe litoral in Mamaia exista nenumarate cluburi, restaurante, discoteci, hoteluri si chiar un Waterland (parc de distractii cu apa) si terenuri de minigolf.

Cum ajungeti in Mamaia

Cu autoturismul

Prin drumul european E60 Oradea-Constanta-Mangalia sau E87 Mangalia-Constanța-Mamaia

Cu trenul

Prin gara Constanța apoi cu tramvai sau troleibuz pana in statiune

Cu avionul

Prin aeroportul international Mihail Kogalniceanu din Constanța si de acolo cu mijloace auto
ref: 68

Comentarii pentru Mamaia


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Marinela
11 February 2015, 13:24
Cea mai frumoasa statiune. Abia astept vara sa ma apuc de cautat cazare mamaia .

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă