Loading

Pârtia Icoana

Pârtia Icoana in opinia vizitatorilor :

Pârtia de schi Icoana este situată la aproximativ 6,5 km de orașul Cavnic chiar la marginea drumului ce duce spre Sighetul Marmației prin Ocna Șugatag. Datorită microclimei specifice, Cavnicul deci și Pârtia Icoana, beneficiează de obicei de un strat de zăpadă consistent ce poate să persiste până la inceputul lunii Aprilie.

Este o pârtie de schi cu grad de dificultate mediu dotată cu teleschi dublu cu o capacitate mare (astfel cozile sunt minime) și are și nocturnă. Lungimea pârtiei Icoana 1 este de 700 de m iar cea a pârtiei Icoana 2 de 800. În cazul în care nu ninge suficient întreaga pârtie poate fi acoperită cu tunurile de zăpadă existente aici.

La baza pârtiei se pot inchiria echipamente de schi  și snowboard. Tot aici pentru cei care nu doresc să se avânte pe pârtia de schi Icoana există snowmobile și sănii.

De asemenea doritorii pot servi băuturi calde și mâncare la restaurantul în formă de ciupercă ce se află la baza pârtiei.


Comentarii pentru Pârtia Icoana


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Robi
26 January 2011, 10:52
Intotdeuna mi-a placut partia Icoana pentru ca este mai solicitant, mai tehnic decat cea de la Roata. Din pacate este mai scurta, astfel ca pentru un schior experimentat coboratul nu ia mai mult de 5 minute. De obicei este bine intretinuta si am vazut ca mai nou au si tunuri de zapada

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă