Loading

Pensiune Bodrogeni

Bodrogeni
Adresa: 
Poiana Aiudului Nr.115,
Poiana Aiudului,   Alba.
Telefon:  0258-868311, 0722-249803, 0723-679804
http://www.bodrogeni.ro/
  • Fax: 0258-868311
  • Email
Bodrogeni in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatiiComentarii pentru Bodrogeni


Afisez rezultatele 0-5 dintr-un total de 5
  • 1


Petrescu Daniel
4 August 2009, 22:26
Se poate plati cu cardul? Foarte multe pensiuni din Romania se lauda cu tot felul de servicii, dar ignora ca suntem in secolul XXI si ca multi straini nu obisnuiesc sa umble cu bani lichizi si nici nu este prudent. Anul trecut din 23 de pensiuni doar la una singura am reusit sa fac o plata de pe card. E rusinos.
ioan
21 August 2016, 14:52
UN GUST AMAR!
Am fost acolo în 13-15 august 2015. A fost frumos.Am dorit sa repetam în aceiași perioada și în acest an (2016),drept pentru care am dorit sa fiu prevăzător și la mica înțelegere cu Balazs Josif,patronul pensiuni am făcut rezervare pentru 6 căsuțe încă din luna mai.Am mai discutat intre timp și chiar am convenit pentru pregătirea unei mese festive cu ocazia zilei de naștere și de Sf. Marie. Stupoare! Înainte cu 2 săptămâni sunt anunță de către patron ca si-a vândut proprietate,iar noul cumpărător nu dorește preluarea rezervărilor și nici un număr de contact sau ID de email nu are al noului patron pentru a putea conversa. Am fost lăsat cu ochii în soare și cu vacanta răvășită a celor 6 familii care nu mai aveau cum sa poată găsi o alta locație cu așa puțin timp înainte. Pentru o așa întâmplare nu știu dacă își mai merita reputația făcută în 2015. Acum mă văd obligat sa îmi schimb obținea și sa spun ca părerea mea este ca nu cred în vânzarea proprietății ci mai degrabă un motiv pentru a oferi locurile altora pe bani mai mulți sau chiar influente fata de către o categorie de ori cercuri de protecție a afacerii.Tot ce a rămas a fost UN GUST AMAR !
ancuta
21 August 2016, 20:43
Sunt de aceeasi parere cu tine ,insa sunt bucuroasă pe de alta parte,pentru ca am descoperit locuri mult mai frumoase si la un pret mult mai mic,insa cu mult mai multe dotări,am dat peste....."oameni",ce rar mai găsesti in zilele noastre,asa ca multumim pentru refuzul dvs ne-ati facut un real favor!!!!
Balazs Josif
23 August 2016, 15:56
Imi pare rau pentru cele intamplate dar ati inteles gresit deoarece pensiunea nu am vanduto de buna voie ci am fost executat silit de catre creditor cu care anterior am avut si eu o intelegere pt. a ma lasa sa imi duc la bun sfarsit rezervarile programate si in luna august 2016.Din fericire soarta va oferit o alta locatie mai buna decat eu va ofeream si pentru acest lucru ma simt fericit ca nu v_am stricat mini concediul celor sase familii.
JIANU MARIANA
5 May 2017, 11:47
Am fost de 2 ori la aceasta pensiune, unde ne am simtit extraordinar de bine.A doua oara cand am revenit, pensiunea era destul de plina dar patronul ne a primit cu drag.Am fost tratati la fel de bine ca si prietenii,cunostintele patronului.Nu stiu exact ce probleme are dl patron dar noi ne am intoarce oricand acolo.Si zona este foarte frumoasa dar si felul in care am fost tratati si primiti.Va multumim pentru tot.

Afisez rezultatele 0-5 dintr-un total de 5
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii