Loading

Hotel COMPLEX WELLNESS & SPA PERLA ***

COMPLEX WELLNESS & SPA PERLA
Adresa: 
BAILE 1 MAI, NR 65 B,
Baile 1 Mai,   Bihor.
Telefon:  0733-695578, 0259-317135
http://www.perla1mai.ro
  • Fax: 0259-318230
  • Email
  • Numărul de stele: 3
  • Numărul de locuri: 120
  • Numărul de camere: 56
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Descriere servicii

Servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta

Cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.

Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala!
Complex Hotelier Wellness & Spa Perla , hotel si restaurant de 3*** stele în statiunea Baile 1 Mai, isi așteaptă cu ospitalitate clientii in 56 de spatii de cazare (Duble Twin, Duble Matrimoniale și Apartamente) complet echipate și utilate. Complexul va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare pentru un sejur de neuitat, o vacanță de vis sau un weekend romantic.
Restaurantul se remarcă prin eleganță și stil, în armonie cu întreg Complexul hotelier PERLA. Un meniu rafinat din bucătăria tradițională românească și internațională, însoțit de băuturi fine, vine să completeze orice eveniment sau întâlnire de afaceri. Fie că luați masa cu prietenii sau doriti o cină romantică, fie că sunteți la o întâlnire de afaceri, aici veți găsi locul ideal pentru oricare dintre ele.
Partea de Wellness a Centrului este un izvor de vitalitate și definește un nou stil de viață. Relaxare, încărcare deplină cu energie și răsfăț pentru corp și suflet, iată ce oferă: 2 bazine interioare cu apa termala,2 jacuzzi interioare cu apa termala, 1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala (0.5 metri), 1 sauna turceasca (baia de aburi), 1 sauna finlandeza (sauna uscata), coafor, cosmetica .

Centrul Wellness & Spa PERLA este dedicat celor pentru care sănătatea trupului și a sufletulului contează.
Aparatura de ultimă generație, serviciul impecabil al personalului calificat, atent selectat, face din Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA, locul renașterii trupului tău.

Comentarii pentru COMPLEX WELLNESS & SPA PERLA


Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza!

Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă