Loading

Pensiune La Johnny - Cuibul Viselor ***

La Johnny - Cuibul Viselor
Adresa: 
Str. Pecinisca, Nr. 2,
Băile Herculane,   Caras-Severin.
Telefon:  0756-063377
http://www.cuibulviselor.ro
  • Numărul de stele: 3
La Johnny - Cuibul Viselor in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatiiComentarii pentru La Johnny - Cuibul Viselor


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ropedia Admin
12 punct(e)
5 August 2012, 13:48
Am avut ocazia de curând să petrec câteva zile la Pensiunea La Johnny - Cuibul Viselor din Băile Herculane așadar sunt în măsură să vă dau câteva informații și păreri despre această pensiune.
Prima impresie când am ajuns La Johnny a fost că totul este foarte înghesuit. Pensiunea nu este în mijlocul naturii cum te-ar face să crezi pozele de pe site (făcute anume într-un unghi favorabil). Pensiunea este înghesuită într-o zonă cu case iar curtea deși frumoasă este foarte mică dacă o raportăm la capacitatea pensiunii.
Un punct major negativ pentru noi a fost faptul că spre deosebire de reclama de pe site parcarea este minusculă (încap vreo 2-3 mașini) deși capacitatea pensiunii este mare și permanent eram cel putin 8-9 mașini astfel că unii erau nevoiți să parcheze pe drum.
În ceea ce privește camerele și apartamentele primite de grupul nostru putem spune că am fost mulțumiți, camere destul de mari, mobilier ok, paturi la fel. Gazdele au fost decente în sensul că au avut grija să ne ofere toate lucrurile de care am avut nevoie însă nimic mai mult, o atitudine rezervată, aș putea spune chiar rece.
Un alt minus al pensiunii este distanța până în centrul stațiunii (vreo 2 km) care pentru noi nu a fost o problemă dar pentru alții ar putea fi. Pe situl pensiunii se spune că este într-o zonă cu restaurante ceea ce este oarecum fals. Am căutat mult și bine până am găsit un restaurant să mâncăm ceva (se poate lua masa și la Johnny dar trebuie comandat dinainte).
Per ansamblu o pensiune decentă însă are deficiențele semnalate mai înainte.

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă