Loading

Cabană Moților ***

Moților
Adresa: 
Marisel, nr. 375, judetul Cluj,
Mărișel,   Cluj.
Telefon:  0728-115577, 0728-115575, 0374-005575
http://www.cabanamotilor.ro/
  • Email
  • Numărul de stele: 3
Moților in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Descriere servicii

3R la Cabana Motilor
Rasfata-te!
Relaxeaza-te!
Reincarca-ti bateriile!
Aproape de Cluj, deasupra lumii. Unde? La numai o ora de Cluj, la numai 20 km de Lacul Tarnita, la 1.250m, deasupra lumii!
Un loc arhaic, desprins din poveste si din vremuri demult apuse, Mariselul te va cuceri de la prima întâlnire cu relief domol si accesibil de Apuseni, cu verde de cetina de brad, cu incredibil de albastru de cer si cu linistea demult visata.
Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde sa fii rasfatat si unde ospitalitatea, buna dispozitie si mancarea proaspata sunt secretul vacantelor si iesirilor tale la munte.

Comentarii pentru Moților


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ropedia Admin
12 punct(e)
14 May 2010, 06:37
Zilele trecute am fost pentru două zile la Cabana Moților din Mărișel. Este o cabană relativ nouă insă este cabană mai mult cu numele, condițiile sunt cele dintr-un hotel de 3 stele măcar. Am fost plăcut surpinși de dotările și amenajarea cabanei. Totul este făcut cu mult bun gust din lemn sau fier forjat. Lipsesc plasticurile ieftine care au invadat o multime de pensiuni din România. Camerele sunt în număr de 6, cu câte 2 locuri (dacă este nevoie se mai pune un pat suplimentar), totul a fost foarte curat și bine întreținut. Condițiile sunt foarte bune, ca să vă imaginați diferența față de alte locuri vă spunem doar că aceasta cabană are propria stație de epurare!

Gazdele au fost de nota 10, de la început până la sfârșit ne-au ajutat cu orice am avut nevoie. De dimineață de la micul dejun până târziu în noapte au fost acolo, oricând a fost nevoie de ei.
Mâncarea a fost foarte bună, nu degeaba vin oamenii aici din Cluj ca să mănânce. Majoritatea ingredientelor și mâncărurilor sunt locale, procurate din zonă.
Prețurile nu sunt foarte mari, dar raportul pret/calitate bate orice din această zonă a Munților Apuseni.

Evaluarea noastră:

Prețuri: 8
Măncare: 9
Servire: 10
Condiții de cazare: 10

Concluzie: nota 9 (Recomandăm)
Mihai Costea
5 punct(e)
14 December 2011, 13:51
O cabana si niste oameni exceptionali. Pacat ca nu prea ai ce face acolo prea mult timp, dar daca mergi sa stai si sa te relaxezi, e perfect!

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă