Loading

Apartament Tania

Tania
Adresa: 
Bd Mamaia,
Mamaia,   Constanta.
Telefon:  0721-222292
  • Email
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Descriere servicii

Apartament de lux cu 2 camere baie si bucatarie complet utilat ce ofera cazare in regim hotelier pentru maxim 4 turisti fiind situat in Statiunea Mamaia pe malul lacului Siudghiol in partea centrala a Statiunii Mamaia vis a vis de Hotelul Iaki.

Apartamentul de lux Tania din Statiunea Mamaia este disponibil pentru inchirieri in regim hotelier in sezon si extrasezon in timpul verii cit si in timpul iernii. Apartamentul Tania se afla intr-o vila turistica construita in anul 2010 in Statiunea Mamaia este pozitionat in centrul Statiunii in imediata apropiere a Cazinoului si a Hotelului Rex. Distanta pina la plaja se parcurge pe jos in 2 minute.

Apartamentul de lux Tania se afla la etajul 2 este dotat si asigura tot confortul pentru cazarea in regim hotelier sau turistic pentru cei ce doresc sa inchirieze camere in apartamente, garsoniere, pensiuni, vile, moteluri, hosteluri si hoteluri in Statiunea Mamaia in timpul sezonului estival dar si in extrasezon, apartamentul fiind locatia ideala pentru cazare in regim hotelier sau in regim tranzit ori gazda pentru turism de afaceri, team building, sejururi scurte, fiind situat intr-un bloc rezidential construit in anul 2010, unde accesul se face prin cartele magnetice.

Conditiile de care va dispune turistul in Apartamentul de lux Tania din Statiunea Mamaia sunt :

1.Bucataria - dotata cu : frigider, aragaz, cafetiera, tacamuri si vesela necesara prepararii mancarii.

2.Baia – dotata cu : grupuri sanitare si mobilier nou, apa rece si apa calda non stop, prosoape, sapun.

3.Camera de zi - dotata cu : aer conditionat, canapea extensibila, TV color, lenjeria de pat aferenta, perne, internet wireless.

4.Camera de noapte - dotata cu : pat dublu confortabil, lenjeria de pat aferenta, perne, dulap pentru depozitarea hainelor, umerase, feon.

5.Terasa orienata catre lacul Siudghiol.

Apartamentul are asigurat un loc de parcare.

Accesul cu animale de companie este interzis.


Comentarii pentru Tania


Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza!

Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii