Loading

Hotel Complex Hotelier Turist Şuior ***

Complex Hotelier Turist Şuior
Adresa: 
str. George Cosbuc, nr. 121,
Baia Sprie,   Maramures.
Telefon:  0262–262080, 0262–261485
http://www.suior.ro/
  • Fax: 0262-261484
  • Email
  • Numărul de stele: 3
  • Numărul de locuri: 99
  • Numărul de camere: 53
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

In stiri si pe blog

Descriere servicii

Complexul Hotelier Turist Şuior oferă cazare oaspeţilor săi în 3 mini-hoteluri Iza, Igniş şi Mara. Acestea au în total 53 de camere din care 7 dotate cu un pat, 24 cu doua paturi, 14 cu paturi matrimoniale şi 8 apartamente având în total o capacitate de 99 de locuri.
Restaurantul Complexului Hotelier Turist Şuior are o capacitate de 120 de locuri şi oferă posibilitatea servirii mesei într-o ambianţă plăcută şi un decor inedit.
Terasa este situata în partea vestică a complexului şi totalizează un număr de 40 de locuri care oferă turiştilor posibilitatea de a privi peisajul deosebit ce înconjoară complexul şi de a contempla superbe apusuri de soare.
Complexul Hotelier Turist Şuior dispune şi de o sală de conferinţe amenajată la standarde internaţionale, cu o capacitate de 80 de locuri pe scaune, cu instalaţie de aer condiţionat, instalaţie de sonorizare/amplificare, microfoane fixe, aparatură de traducere simultană în trei limbi precum şi videoproiector, ecran de proiecţie, flipchart şi aparatură audio-video.
Baza sportivă a Complexului Hotelier Turist Şuior asiugră oaspeţilor săi dotarea necesară practicării sporturilor atât pe timpul verii cât şi iarna, astfel dispune de terenuri de sport unde se poate juca: fotbal, handbal, volei, baschet, tenis de câmp atât pe asfalt cât şi pe zgură
De asemenea în categoria aceasta se inscrie şi poligonul pentru practicarea de PAINT BALL unde există şi echipamentele necesare acestui sport.
Nici cei mici nu au fost uitaţi, existând în curtea complexului un joc gonflabil  de 21 m lungime şi 5 m lăţime, compus din tobogan, zid de ascensiune şi multiple obstacole, leagăne ş personal pentru supravegherea lor atât timp cât se află în incinta parcului.

Comentarii pentru Complex Hotelier Turist Şuior


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Chetan Claudia
6 August 2009, 13:24
Un loc nemaipomenit, avem si la noi in tara locuri unde ne putem relaxa. Conditii de cazare deosebite, iar Cota 1000 suior merita vazuta si revazuta avand specific maramuresean getbeget.

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii