Loading

Misiunea Ropedia.ro


Misiunea Ropedia.ro este de a va ajuta sa (re)descoperiti Romania si sa va furnizeze informatii detaliate si corecte despre toate obiectivele turistice din tara.

  • Ca un prim pas spre acest deziderat am realizat una din cele mai vaste baze de date online din Romania si ne-am concentrat pe continut spre deosebire de alte portaluri de acest gen.
  • Publicul tinta este atat cel romanesc cat si cel de peste hotare vorbitor sau nu de limba romana, portalul fiind disponibil in curand si in limba engleza.
  • Pagina noastra este deschisa tuturor ofertantilor de servicii turistice astfel incat turistii sa poata alege dintr-o gama cat mai variata de ofertanti.
  • Cu toate acestea nu ne oprim aici - scopul declarat fiind imbunatatirea permanenta a acestei baze de date cu informatii la zi si cat mai detaliate.
  • Consultarea acestei baze de date este si va fi intotdeuna libera (gratuita).

 

Va rugam sa retineti ca Ropedia.ro este in permanenta constructie - informatiile sunt actualizate in mod continuu pentru ca dumneavoastra sa aveti acces la tot mai multa informatie cat mai corecta si cat mai actuala.

Cum ne puteti ajuta 

- Daca observati orice fel de erori va rugam sa le semnalati prin formularul de contact. Le vom corecta cu promptitudine.

- Daca va place site-ul nostru si doriti sa ajutati in promovare sa trimiteti adresa ropedia.ro cunoscutilor dvs. sau inserati un link catre noi in pagina dvs. de internet (daca sunteti proprietarul unui site)

Nu exista homepage definit