Loading

Primăria Municipiului Sebeș

Primăria Municipiului Sebeș
Adresă: 
Str:Primariei Nr:1,
Sebeş,   Alba.
Telefon:  0258-731318
  • Fax: 0258-744187
Primăria Municipiului Sebeș in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Comentarii pentru Primăria Municipiului Sebeș


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


IONICA
22 March 2011, 09:11
De ce nu se vrea ecologizarea malurilor riului Sebes de la intrarea in oras pina la iesirea din oras pe ambele maluri?De 3 ani grupuri de turisti acuzau aspectul murdar si urit mirositor al gunoaielor prinse de crengile salcilor cu ramuri la nivelul apei.Priviti si d-tra cum arata aceste maluri ne curatate de peste 20 de ani.Opriti-va pe oricare pod sau punte ce traverseaza ac.riu.Aveti in primarie servicii cu spatiile verzi,de deblocare si interventii,aveti ISU,sunt in oras U.M cu soldati din trupele de geniu si cu 2 barci din lemn se pot reteza si curata frumos,aveti o itr.specializata in HIDROCONSTRUCTII ,dar ce nu aveti,E F. ADEVARAT ---SPIRIT GOSPODARESC NU AVETI----Cine a mai vazut atita indiferenta,indolenta,lene,nepasare,nepricepere,plictiseala fata de curatenia acestui riu?
ionel
16 January 2012, 17:04
Primaria mun. Sebes,respectiv-Politia Locala ne-a trimis la domiciliu o INSTINTARE,prin care ne obliga sa nu blocam trotuarele cu autoturismele ce le parcam in strada.E adevarat ca o parte din locuitori s-au conformat,dar sunt unii rau intentionat si va rugam sa vedeti si d-tra cum nu putem trece cu caruciorul cu copil mic,sau cu cei imobilizati in carucior,sau chiar pietonal(perpedes)deoarece masinile sunt parcate pina in zid si trebuie sa le ocolim prin spate expunindu-ne accidentelor auto din sosea.RUGAM POLITIA LOCALA SA VERIFICE RESPECTAREA HCL229/2008 si amendarea lor.O actiune inceputa trebuie urmarita cu insistenta,Nu e posibil ca politia sa treaca pe str,Progresului,Av,Olteanu sau Primariei,D Pavelsau Traian unde trotuarele sunt blocate 24 din 24,iar politia sa nu se sesizeze,altfel DEAGEABA A-TI EMIS AC,INSTINTARE.
waikanae
16 January 2012, 17:13
Sunt observatii pertinente facute cu mult bun simt,dar oare primaria munc. Sebes nu se sesizeaza?Ce trebuie sa mai facem ptr. a va misca ,a va scoate din birouri?ESENTIAL E SA ACTIONATI SI SA NE ARATATI CA VA PASA DE VIATA MUNICIPIULUI!!!

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă