Loading

Pensiune Casa Iurca de Calinesti

Casa Iurca de Calinesti
Adresa: 
Str. Dragos Voda Nr.14, 435500, Sighetu Marmatiei, Maramures, Romania,
Sighetu Marmației,   Maramures.
Telefon:  0262-318890, 0262-318882
http://www.casaiurca.ro/
  • Fax: 0262-318885
  • Email
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

In stiri si pe blog

Descriere servicii

Pensiunea este situată in Sighetu Marmației, în inima Țării Maramureșului, cum este numit acest colț de pământ românesc, încărcat de istorie și de legende, sculptate în lemn cu hărnicie și dârzenie de oamenii deosebiți ai acestor locuri.
A călători prin Maramureș înseamnă să descoperi mâna și mintea meșteșugarului care a făurit o civilizație a lemnului în Maramureș, înseamnă să simți prezența omului întrezărindu-se în spatele oricărei piese de mobilier, olărit, costum, arhitectură, muzică sau dans popular. 
Pensiunea Casa Iurca de Călinești încearcă să aducă în sufletul călătorului care îi calcă pragul o picătură din tot ceea ce înseamnă Maramureșul. O face cu responsabilitate, dăruire, drag de oameni, traditii și frumos.
Ingredientele acestei picături la pensiunea Casa Iurca de Călinești sunt: posibilitatea de a servi masa într-un restaurant cu specific local (cu meniuri tradiționale, cu muzică autentică din Maramureș, iar pentru cei pasionați cu adevărate sărbători ale tradițiilor locale) și cu spații de cazare care îmbină cu eleganță și finețe confortul cu tradiția, rusticul cu modernismul.


Comentarii pentru Casa Iurca de Calinesti


Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza!

Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii