Loading

Pensiune Delta Marina

Delta Marina
Adresa: 
lângă portul pentru ambarcațiuni ușoare,
Sfântu Gheorghe,   Tulcea.
Telefon:  0240-546946, 0740-252047
http://www.deltamarina.ro
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

In stiri si pe blogComentarii pentru Delta Marina


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


George
23 June 2014, 21:15
O locație frumoasă într-un sat foarte sărac, cu un management fara perspectiva.
Unitatea de cazare este decenta, cele trei stele ale pensiunii fiind total justificate prin conditiile de cazare. Este curat, iar serviciul este OK, cu suficienti angajați, din păcate ei nu sunt de foarte mare ajutor.
Pe scurt eu nu recomand locația și trebuie sa adaug că unul dintre cele mai mari greseli este de a încerca să mănânci pește acolo, chiar vă aflați într-o zonă în care acesta este hrana de bază.
Restaurantul pare frumos, dar este foarte slab din punct de vedere al mancarii, pizza si pastele nu pot fi servite din diferite motive, nu ai nici o opțiune pentru dulciuri, lista de feluri de mancare este scurta (cea de bauturi e mult mai complexa), dar in mare parte nu le au, samd. Cele mai bune alimente pe care le-am mancat acolo au fost din carne de porc la grătar și supa de fasole, dar acestea nu sunt caracteristice pentru Delta Dunării, unde vă așteptați să mancati pește în diferite forme.
Dacă vreti să veniti la Sfantu Gheorghe, recomandarea mea este de a va stradui un pic mai mult sa gasiti alta pensiune, chiar daca acestea sunt mai greu de găsit pe Booking.com, dar cu siguranta veti beneficia de un tratament mai bun, la prețuri mai mici.
La Delta Marina angajații nu pot decide nimic, pentru orice mișcare trebuie să ceară aprobari, practic nu ai voie să faci nimic fără aprobarea proprietarului. Mai mult, managementul este ostil fata de turistii care nu consuma din greu de la ei, ca de-aia si-a facut si restaurant. Dacă vă place sentimentul de a fi vânati, acesta este locul perfect.
La fel, daca va place sa va enervati in vacanta, veți avea parte de discuții lungi pentru a schimba parerea lor cum că, odata ajuns acolo, esti prizonierul lor de drept.
Managerul are o singura idee: este obligatoriu sa platesti tot ceea ce vrea el să-ti perceapă ca bani in plus. De exemplu, după ce ajungeti acolo, veți descoperi că prețul de 130 de lei pe noapte, discutat inițial și afisat oficial la recepție (cazul ar fi de ANPC daca esti dispus sa-ti pierzi vremea), devine 140 de lei în timpul week-endului, care weekend, ciudat, se dilata la trei nopți si doua zile pe saptamana!!!!
Dupa toate aceste placeri am inteles de ce eram singuri in pensiune.

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă