Loading

Pensiune Spiritul Deltei

Spiritul Deltei
Adresa: 
str. Portului, nr. 342,
Sfântu Gheorghe,   Tulcea.
Telefon:  0745-618528
Spiritul Deltei in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Pe forumComentarii pentru Spiritul Deltei


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ropedia Admin
12 punct(e)
21 September 2012, 17:52
Ca parte a turului nostru anual am ajuns in acest an pentru o saptamana si la pensiunea Spiritul Deltei din Sfantu Gheorghe. Am ales aceasta pensiune din mai multe motive, unul dintre ele a fost ca o parte a grupului nostru dorea sa stea la cort iar proprietarii pensiunii au permis acest lucru in curte.

Dar sa revenim. Deorece nava rapida spre Sfantu Gheorghe nu circula iar Navrom era numai luni am apelat la proprietarii pensiunii pentru a fi transferati din Mahmudia in Sfantu Gheorghe. Oamenii au fost foarte operativi, au venit dupa noi in Mahmudia cu o barca destul de mare incat sa incapem 10 persoane cu bagaje cu tot. De la portul din Sfantu Gheorghe bagajele le-au transferat la pensiune tot ei.

In ceea ce priveste cazare, am fost cazati in camere spatioase, mobilate modern, totul parea a fi nou. Baia era pe hol si de asemenea era acolo si un frigider.

Conditiile sunt ok, desi mi-ar fi placut ca baia sa fie ceva mai dotata. De exemplu un cuier pentru prosoape sau un grilaj pe jos deorece dupa ce faceau dus 3-4 oameni era o balta imensa in centru. Per ansamblu insa am fost multumiti de cazare. Internetul wireless din pacate nu batea pana in camera noastra astfel navigarea pe net s-a desfasurat pe terasa pensiunii.

La capitolul mancare am optat pentru cina la 20 de lei pe persoana. In fiecare seara am avut altfel de peste si trebuie sa recunosc ca de exemplu scrumbia la gratar a fost delicioasa, la fel si saramura sau plachia de crap. Singura problema a fost la capitolul cantitate care putea sa fie un pic mai mare. Dupa o zi de stat la mare oamenii erau un pic mai infometati si cateodata ar mai fi mers un peste in plus.

Per ansamblu am fost multumit de pensiune, micile scapari le pun pe seama lipsei de experiente a gazdelor (e o pensiune noua) si sunt convins ca in timp se vor remedia.

Note:

Cazare: 4 / 5
Mancare : 4 / 5
Atmosfera : 5 / 5
Pret / Calitate : 4 / 5
Per total : 4 / 5(Recomandat)

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă