Loading

Saturn

Statiunea balneoclimaterica sezoniera Saturn este situata in sud-estul Romaniei, la 42 km sud de Constanta si la 1 km nord de Mangalia, pe tarmul Marii Negre. Apartine din punct de vedere administrativ de municipiul Mangalia.

Climatul maritim cu veri calde si ierni blande si cele peste 25 de zile insorite pe luna fac din Saturn o destinatie ideala pentru sezonul estival. Nu sunt de neglijat nici efectele benefice ale apei Marii Negre (sodice, clorurate) care sunt utilizate in tratarea unor afectiuni precum : reumatisme degenerative, rahitism, anemii, boli dermatologice si ginecologice, decalcifieri si afectiuni posttraumatice. In acest sens in statiune exista instalatii pentru bai calde cu apa sulfuroasa si apa de mare, sali de gimnastica medicala si masaj, bai calde si impachetari cu namol.

Plajele din statiunea Saturn dispun de un nisip fin pe circa 1,3 km pe alocuri cu aparitii de izvoare minerale sulfuroase iar posibilitatile de agrement sunt numeroase (baruri, discoteci, cluburi, terenuri de sport, parc de distractii, bowling) existand aici si posibilitatea practicarii sporturilor nautice.

Cum ajungeti in Saturn

Cu autoturismul

Prin DN39 (E87) Constanta - Mangalia

Cu trenul

Prin gara Mangalia (capat al liniei Bucuresti - Mangalia)

Cu avionul

Prin aeroportul international Mihail Kogalniceanu din Constanta si de acolo cu mijloace auto.
ref: 77

Comentarii pentru Saturn


Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii primul care comenteaza!

Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă