Loading

Mărgineni

Comuna Mărgineni este situată în județul Neamț. Este compusă din localitățile: Mărgineni (reședință de comună), Hârțești, Hoisești, Itrinești.


ref: 1959

Comentarii pentru Mărgineni


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


dorina surdu
22 iunie 2009, 17:30
ne dorim foarte mult acest depozit de inmagazinare a gazului metan cred ca e un lucru f. foate bun din partea guvernantilor ptr. vedeti ce se intampla iarna opresc rusii conducta dupa pretentiile lor,iar noi cei de la margineni vom avea mai multe avantaje de pe urma acestui depozit.
Dumitrascu Gheorghe
10 februarie 2010, 20:23
Daca statia de gaz este,draga primare fa tot posibilu ca si comuna Margineni s-a aiba gaze (Am umblat mult prin lume dar potentialul care il are comuna noastra mai rar) cu respect GIGEL DUMITRASCU. com.ROBEASCA JUD.BUZAU
Dumitrascu Gheorghe
10 februarie 2010, 20:56
Pastrati cu sfintenie traditile si obiceiurile stramosesti pentru ca ele ne arata cine suntem .Daca nu ne respectam stramosii, nu vom fi respectati, nu vom sti de unde am venit si cine suntem ( suntem oameni ce ne tragem din stramosi ce au facut cinste neamului nostru nu trbuie s-ai facem de rusine trebuie s-a fim mandri si s-ai cinstim cum se cuvine). CU stima si respect pentru toti concetatenii GIGEL Dumitrascu (fecioru lui Dumitrascu Gheorghe din HIRTESTI)(BRAVO IOANE FELICITARI SI TOT MAI MULTE PROGRESE .

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă