Loading
01.07.2011 15:16

Litoralul românesc mai scump de la 1 iulie

Categorie: Litoral

Deși numărul turiștilor este în scădere față de anii anteriori, hotelierii de pe litoral majorează prețurile începând cu 1 iulie 2011.

Prețurile vor crește în medie cu 20-30% insă adevărata scumpire vine odată cu inceperea vârfului de sezon în 15 iulie. Atunci prețurile vor crește incă o dată iar majorarea poate să atingă chiar și 40 de procente.

Toate astea în timp ce litoralul românesc pierde turiștii in favoarea celui bulgăresc. Motivele pentru care vecinii din sud sunt mai competitivi țin de prețuri și de serviciile oferite. Pentru aceiași bani în Bulgaria turistul român primește o gamă mai variată de servicii și la o calitate superioară.

În acest an nici vremea nu a ținut cu operatorii de pe litoralul românesc deorece a fost mai frig, a plouat și a bătut vântul mai tot timpul astfel încât turiștii nu s-au inghesuit să vină la mare. Per ansamblu hotelierii de pe litoral pot spera cel mult să atingă cifrele de anul trecut în privința gradului de ocupare insă și acest lucru este foarte puțin probabil spun specialiștii.

Comunicate de presă

Dacă doriţi să comunicaţi un eveniment de interes public în domeniul turistic aşteptăm comunicatele dvs. de presă pe adresa de email : office@ropedia.ro

Dacă aveţi o pensiune, un hotel, un restaurant, un local sau reprezentaţi o agenţie de turism vă invităm să vă înscrieţi pe Ropedia.ro cel mai complet ghid turistic al României.

Înscrierea este gratuită!

Pentru înscriere accesaţi linkul acesta

Puteti sa ne urmariti pe:

  • Am fost acum 5 zile la cascada.....Din tot concediul,ăsta a fost locu
  • RUSINEEEEEEE!AM BATUT SUTE DE KM. PENTRU A URCA LA CASCADA SI LA ORA 1
  • Cu bilet prin casa pe 6 aprilie 2018,in Vinerea Mare dupa aproape 15 o
Aflati aici ce se mai discuta pe forumul Ropedia.ro
  • Domeniul schiabil Sureanu
  • Dezvoltare Ropedia.ro - 08 Decembrie 2011
  • Schi in Maramures
  • Adrese in format cod QR
  • DN 2D Focsani - Targu Secuiesc