Loading

Întrebări frecvente

FAQ:

Care sunt regulile pentru comentarii ?Reguli pentru comentarii și conținut


Procesul de aprobare


Orice comentariu sau conținut introdus de utilizatori este verificat și aprobat de către un editor. Acest proces poate dura de la câteva minute la câteva ore. 
Utilizatorii anonimi (neînregistrați pe site) vor trebui întotdeuna să aștepte aprobarea înainte ca respectiva postare să apară.
Daca conținutul introdus de utilizator este valid, respectă legile, gramatica limbii române și bunul simț atunci va fi aprobat. De asemenea comentariile cu adrese de email invalide vor fi șterse.

Abuzuri


În cazul în care comentariul sau conținutul contravine bunului simț sau legilor  va fi șters imediat iar adresa IP a utilizatorului va fi pusă pe lista de observație. Dacă abuzurile continuă de pe adresa IP respectivă accesul de pe IP-ul respectiv pe pagina Ropedia.ro va fi terminat.

Excepții


Comentariul sau conținutul poate apărea pe site chiar și fără aprobare însă acest lucru depinde de credibilitatea (scorul) utilizatorului în cazul în care este înregistrat pe site. Scorul se calculează în funcție de istoricul utilizatorului (comentarii valide, respinse, etc).

Comentarii irelevante


Nu vă obosiți cu comentarii de genul "Tare frate" sau "Mișto". Acestea nu aduc nici un plus de informație subiectului în cauza și cel mai probabil vor fi șterse. Dacă nu sunteți în stare să formulați o frază coerentă despre subiectul respectiv vă rugăm să vă abțineți de la comentarii.

Întrebari, cereri diverse


Ropedia.ro nu este în nici un fel afiliată cu instituțiile sau autoritățile prezentate pe site. Astfel publicarea unor întrebări pe paginile primăriilor de exemplu adresate primarului sau lucrătorilor din primării nu au nici un efect. Vă rugăm să vă adresați direct primăriei sau autorității în cauză.


inapoi la lista de intrebari frecvente
Dacă aveți o pensiune, un hotel, un restaurant, un local sau reprezentați o agenție de turism vă invităm să vă înscrieți pe Ropedia.ro cel mai complet ghid turistic al României.

Înscrierea este gratuită!

Pentru înscriere accesați linkul acesta
Noutati despre Ropedia.ro, jurnale de calatorie, opinii si articole scrise de echipa Ropedia.ro

  Puteti sa ne urmariti pe:

  • Am fost acum 5 zile la cascada.....Din tot concediul,ăsta a fost locu
  • RUSINEEEEEEE!AM BATUT SUTE DE KM. PENTRU A URCA LA CASCADA SI LA ORA 1
  • Cu bilet prin casa pe 6 aprilie 2018,in Vinerea Mare dupa aproape 15 o
  Aflati aici ce se mai discuta pe forumul Ropedia.ro
  • Domeniul schiabil Sureanu
  • Dezvoltare Ropedia.ro - 08 Decembrie 2011
  • Schi in Maramures
  • Adrese in format cod QR
  • DN 2D Focsani - Targu Secuiesc