Loading

Comuna Arieșeni se afla in Muntii Bihor la o altitudine de 800-1000 m, pe Valea Arieșului Mare in depresiunea Arieșeni. Localitatea din Țara Moților este mentionata documentar pentru prima data in anul 1909. In zilele noastre are 1860 de locuitori si este o statiune in formare datorita numarului mare de oameni ce si-l aleg ca destinatie de vacanta in sezonul rece. Acest lucru se datoreaza conditiilor propice practicarii sporturilor de iarna, existand in apropiere partii de schii precum cea din pasul Vârtop.

Cum ajungeti in Arieșeni

Cu masina

Prin DN75 fie de la Turda (Judetul Cluj) fie de la Stei (Judetul Bihor).

Cu trenul

Arieșeni este situat departe de liniile feroviare in inima Munților Apuseni ca atare singurele gari apropiate sunt cele de la Ștei, Alba Iulia sau Câmpia Turzii de unde va trebui sa parcurgeti o distanta relativ mare cu mijloace auto.

Cu avionul

Prin aeroportul Cluj Napoca sau Oradea si de acolo cu mijloace auto pana in Arieșeni.
ref: 410

Comentarii pentru Arieșeni


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Stan Codrut
29 aprilie 2007
Cam slabut. contactati-ma dupa data de 1 august 2007 pentru informatii proaspete despre comuna
Razvan
25 mai 2007
Arieseniul se afla aproape de cel mai mare sistem carstic al tarii astfel incat, pentru impatimiti, este extraordinar; singura problema este "obiceiul" de a lasa gunoaiele peste tot al multor din cei care merg acolo.
alina
9 februarie 2008
Am reusit sa ajungem la Arieseni, in perioada 06.02.2008-08.02.2008.Imi doream zapada, imi doream aer curat si liniste.Am avut parte de toate acestea si mult mai mult.Oamenii sunt minunati, zapada era de 1 m cand am ajuns si ziua urmatoare a nins.A fost extraordinar de frumos!In periada 15-17 feb.2008 vor fi serbarile zapezii la Arieseni! Eu spun sa nu le ratati. Eu si baiatul meu am luat lecii de sky de la un teacher minunat, caruia ii multumim. Vom vizita mereu cu placere frumoasa partie de sky Vartop.

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă