Loading

Bodrogul Nou

  • Tip localitate: Comune

In stiri si pe blog

Localitate in judetul Arad.


ref: 440

Comentarii pentru Bodrogul Nou


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


ovidiu
7 September 2010, 05:55
Am crescut in satul bodrogul nou si este un sat foarte frumos, linistit,dar oamenii sunt foarte rautaciosi si barfitori eu am plecat din bodrog cand aveam 17 ani asa de dor imi este de satul bodrog fiindca acolo am crescut,m-as intoarce inapoi dar nu pot as da orice sa ma intorc inapoi in satul unde am crescut. Eu va sfatuiesc sa nu va parasiti satul in care ati crescut asta este parerea mea,nu stiu ce parere aveti voi.Iar acum vreau sa va spun putin despre MANASTIREA HODOS BODROG este o manastire foarte frumoasa cu niste calugari extraordinari,sunt foarte intelegatori si te ajuta cu orice daca pot. Iar parintele staret NESTOR IOVAN conducatorul al acestei manastiri este un om milos,credincios,intelegator,rabdator cu lumea si iti intelege toate nucazurile pe care le ai si daca ii ceri ajutorul te va ajuta cu ce poate.Eu am crescut in aceasta manastire si stiu cum este viata de acolo este foarte frumoasa si am uitat de toate necazurile pe care le-am avut in copilarie si ma ajutat foarte mult ca am crescut in manastire. asta a fost tot ce am vrut sa spun despre BODROGUL NOU si despre MANASTIREA HODOS. BODROG
marcela
30 April 2011, 11:07
La fel ca tine si eu am crescut in satul acesta.Oameni care fac fapte bune si rele sunt peste tot in lume.Pentru mine Bodrogul este cel mai mununat loc de pe påmint,cu oamenii satului asa cum sunt ei.
Iar Månåstirea este intr-adevår un loc sfint,fapt pentru care ar trebui så-i multumim lui Dumnezeu,cå am avut privilegiul de-a ne nastste si tråi in acest sat minunat.
Marcela Berg
anda
12 June 2011, 17:11
bunicii mei s-au nascut si trait la bodrog,eu si fratele meu acolo am crescut.Pt.noi cei care am crescut acolo,este intr-adevar minunat acest sat cu toate bunele si relele lui. Si acum,dupa multi ani de cand nu mai sant bunicii ne pare rau dupa tot ceea ce am avut mai frumos si mai placut in copilarie.. Daca Marcela citeste acest mesaj,o rog frumos sa-mi scrie pe adresa pop.anda@yahoo.com.

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii