Loading

Gârcina

  • Populație: ~ 4600 locuitori
  • Tip localitate: Comune
  • Localitate: Gârcina (Localități componente:Almaș, Cuiejdiu)

Localitatea Gârcina este situata in judetul Neamț, la contactul dintre Munții Stănișoarei și Subcarpații Neamțului, pe cursul raului Cuiejdiu. Comuna Gârcina numara aproximativ 4600 locuitori si are in subordine localitatile Almaș si Cuiejdiu.

Comuna este cunoscuta mai ales datorita Mănăstirii Almaș care se afla in satul component Almaș. (Pentru descriere vezi localitatea Almaș).

 

Cum ajungeti in Gârcina

Cu autoturismul

Prin DN 15C de la Piatra Neamț sau de la Târgu Neamț 

Cu trenul

Prin gara Piatra Neamț si de acolo cu mijloace auto. 

Cu avionul 

Prin aeroportul Bacău si de acolo cu mijloace auto. 
ref: 1752

Comentarii pentru Gârcina


Afisez rezultatele 0-6 dintr-un total de 6
  • 1


cesar
27 februarie 2010, 18:09
Comuna cea mai frumuasa din Neamt....cu oameni muncitori si femei frumuase
mikaela20n
6 noiembrie 2010, 14:56
si cu multi barbati analfabeti
Ailenei
9 martie 2011, 17:47
Sunt din Almas, am urmat 8 clase in Garcina pana in anul 1968 si as dori sa stabilesc legaturi cu fostii colegi de scoala.Sunt plecat din zona de mai multi ani, insa ma raintorc cu placere ori de cate ori am ocazia. Ma bucur ca zona este pusa in valoare si se fac investitii in acest sens. Am fost la lacul Cuejdel prin comuna Cracau, un drum lung, forestier, insa ar fi necesar un traseu amenajat. Urez succes celor care se preocupa de amenajarea turistica a zonei.
ANA MARIA
3 septembrie 2011, 16:27
SUNT DIN GARCINA JUDETUL NEAMT SII ACUM SUNT FFFF DEPARTE DE CASA....IMI DE DOR DE ORAS SII DE CASA DIN COMUNA GARCINA....SII SA STITII CU TOTII ORAS CA AL NOSTRU NU MAI ESTE.....
OLARI VICTOR
15 ianuarie 2013, 22:25
AM LUAT PARTE LA RENOVAREA MANASTIRII ALMAS .ANII 1995 1998.AM RAMAS IMPRESIONAT DE ACESTE LOCURI CU OAMENI GOSPODARI. FEMEI FRUMOASE.DAR MAI ALES ACELE LOCURI DE BASM.AM CUNOSCUT SI CATEVA PERSOANE CU CARE LE-AM CUNOSCUT IN ACEA PERIOADA CU CARE AS FI ENTUZIASMAT SA MAI CORESPUND.AU TRECUT MULTI ANI ACUM CONVETUIESC IN MARE PARTE IN GERMANIA DAR ACELE LOCURI MI-AU RAMAS IN IMAGINE.LOCUITORI AI ALAMASULUI MANDRITIVA CU SATUL VOSTRU SI PASTRATIL ASA CUM PUTINE LOCURI SUNT IN TARA.
elena
13 februarie 2013, 19:57
sunt din garcina judetul neamt.si sunt plecata de mai mult timp de acolo si as vrea sa ma intorca pt ca este o comuna foarte foarte frumoasa si orasul la fel

Afisez rezultatele 0-6 dintr-un total de 6
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă