Loading

Luncavița

Comuna Luncavița este situată în județul Tulcea. Este compusă din localitățile: Luncavița (reședință de comună) și Rachelu.

Info utile

Comuna Luncavița a fost reorganizată prin legea nr. 471 din 12.11.2003. În urma acestei reorganizări localitatea Văcăreni s-a desprins și a format o comună separată.
ref: 87

Comentarii pentru Luncavița


Afisez rezultatele 0-4 dintr-un total de 4
  • 1


danaila petrica
22 mai 2010, 12:43
sunt nascuta in luncavita crescuta acolo pina la varsta de 18 ani o localitate frumoasa si peisaj cumsecade veniti a vizitare padurile noastre,sunt fata lu gheorghe danaila intrati sa vorbim despre satu nostru natal
marius butan
0 punct(e)
10 decembrie 2010, 11:21
Luncavita este pentru mine un simbol. Un exemplu de renastere prin depasirea conditiei proprii si acceptarea evolutiei si a normalitatii ei. Este una dintre putinele comunitati din aceasta tara care a avut cu adevarat curajul de a lasa in istorie perioada comunista si de a face pasi mari spre viitor, spre normalitate, spre Europa. Faptul ca oamenii adevarati din aceasta comunitate au reusit sa se impuna, sa aduca in prim plan valorile si de ceva timp sa le si fructifice ma face sa ma mandresc oricand si oriunde cu satul meu natal.
Privesc cu respect si admiratie comunitatea din Luncavita, le doresc sanatate si putere sa realizeze tot ce-i mai bun pentru ei si le transmit si pe aceasta cale ca se pot baza pe implicarea mea oricand acest lucru va fi binevenit.

Cred ca cel mai potrivit ar fi sa inchei pe versuri atat de dragi noua, luncavitenilor:

Cand vad vaporasul departe de mal
Trecand Dunarea spre Dobrogea mea
Ma cuprinde dorul de satul meu natal
De Luncativa, de Luncavita.
danaila petrica
3 februarie 2011, 09:32
Luncavita este un sat deosebit
sanda
11 aprilie 2012, 13:11
cine o cunoaste pe fosta mea colega tamaoanu onita si sarau lica sa lase un comentariu

Afisez rezultatele 0-4 dintr-un total de 4
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă