Loading

Nufăru

Comuna Nufăru este situată în județul Tulcea. Este compusă din localitățile Nufăru (reședință de comună), Ilganii de Jos, Malcoci, Victoria.


ref: 3045

Comentarii pentru Nufăru


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


marcel
6 septembrie 2009, 19:08
Am fost in Nufarul jud Tulcea doua familii si ne-am cazat la pensiunea Nechita, care este situata chiar pe malul... apei si pot spune chiar ca este super. Pacat ca aceasta pensiune este administrata de o "doamna" care considera ca toti clientii care trec pe acolo sunt niste prosti si numai ea este desteapta. Pe langa faptul ca nu accepta sa te cazeze decat cu mancarea inclusa cu toate ca noi aveam mancarea noastra, te trateaza cu un aer foarte superior si taios uneori chiar sfidator. Mentionez ca a doua zi in jurul orei 10 in timp ce ne faceam bagajele am fost atentionati sa plecam ca timpul a expirat si ca ea nu sta dupa noi.Cu parere de rau pot spune ca inca mai exista astfel de oameni care considera ca, clientul sta la picioarele lor si nu invers si asta in conditiile in care sotiile au stat la pensiune iar noi barbatii am stat la pescuit toata dupa amiaza si noaptea. Ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca nu mergeam la pescuit si stateam si noi la pensiune avand contact mai mult timp cu aceasta "doamna". Asa ca......pensiunea NECHITA ,...cu parere de rau nu o recomand nimanui.
noviodunum.ro
19 octombrie 2010, 13:02
Cateva informatii gasiti si pe site-ul Primariei Nufaru: http://www.primarianufaru.ro/. De asemenea, date privind cetatea bizantina Proslavita gasiti aici: http://www.primarianufaru.ro/muzeu.html

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă