Loading

Ruinele cetatii Piatra Soimului

Cetatea Piatra Soimului a fost construita in secolul 13 fiind mentionata pentru prima data intr-un document din 1306. Dupa 4 secole de existenta in anul 1711 trupele imperiale austriece arunca in aer Cetatea Piatra Soimului astfel incat in prezent se prezinta doar sub forma de ruine.
Comentarii pentru Ruinele cetatii Piatra Soimului


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Alina
4 August 2006
La cetate merita mers cat mai exista. Dupa cate am inteles nu pre au autoritatile grija de ea. E un loc perfect prntru camping!!!!
ursu ioana
6 October 2009, 14:15
cetatea piatra soimului este un loc extraordinar....am foarte multe amintiri legate de acel loc....merita sa fie vizitata mai ales daca ii stiti legendele....mai infricosatoare este pestera liliecilor(suticoasa in limbajul popular)deoarece akolo intr-adevar e bezna si unt lilieci asa ca aveti grija pe acolo....si mai sus este o alta cetate numita piatra fetei care este mai mica dar e super si acolo....si in concluzie satul pestis e cel mai tareeee!!!sunt locuri incredibil de minunate pe acolo...parca ar fi un colt rupt din rai....vara este cel mai frumos acolo deoarece esti inconjurat de verdeata....si ar mai fi multe de spus dar va asigur ca nu o sa regretati daca vizitati acel loc....:*::*
romi
9 July 2011, 04:39
http://www.oradeamea.com/cetatea-de-la-piatra-soimului/

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii