Loading
Complexul turistic Poiana Zânelor este situat pe unul din afluenţii râului Someşul Mare chiar la zona de izvoare a acestuia, la poalele munţilor Suhard într-o veritabilă Poiana a Zânelor inconjurată de păduri de molid, la o altitudine de 629 m. Complexul este compus din mai multe cabane având facilităţi diverse de petrecere a timpului liber. Traseele turistice marcate ce pornesc de la Poiana Zânelor călăuzesc turiştii ce doresc să cucerească vârful Omul (1935 m) din Munţii Suhard, vârful Ineu (2279 m) din Munţii Rodnei sau să viziteze Lacul Lala, Poiana Narciselor, Grădina Zânelor, Pârăul Zânelor.
Comentarii pentru Poiana Zânelor


Afisez rezultatele 0-12 dintr-un total de 12
  • 1


micu a
14 July 2008
va multumim pentru ospitalitatea cu care am fost primiti la poiana zanelor. am avut parte de un concediu foarte frumos .pe curand draga poiana zanelor!
Zbucea Claudiu
4 September 2008
Zona e superba, dar nu mi-a placut in complex. E foarte "inghesuit". Cladirile sunt foarte apropiate. Camerele cam murdare si neingrijite. Piscina sau bazinul sunt sub orice standarde existand pericol de accidente. Mai mult nu mi-am data seama daca exista pompe de filtrare a apei. Mancarea nu exceleaza desi in zona bucataria este foarte buna. Probabil nu se respecta retetele. Impresia cu care am venit este ca nu exista calitate in servicii, ci doar face cazare si turism de masa. Cam ca pe vremea lui Ceausescu.
sorina
16 November 2008
am fost acum citeva zile in poiana zanelor. mancarea mi s-a parut foarte buna si preturile la cele doua restaurante mai mult decit acceptabile. si cabana in care am stat era curata , cu camerele dragute, partea proasta fiind insa lipsa izolarii fonice a cabanei.
si o alta chestie care mi-a displacut a fost ca la sfarsit de saptamina , cind sunt si grupuri de adolescenti, noptiile nu mai sunt pentru odihna, ci pentru a asculta muzica si urletele de la chefurile lor.
sonia
12 December 2008
eu una zic sa aveti grija cu manacarea servita la poiana zanelor ca eu am facut o intoxicatie alimentara de toata frumuseatea.Se le fie rusine ca servesc mancare veche sau alterata.ar trebui trimisa protectia consumatorului.
isleam valeria
1 January 2009
e un rahat mare al unui nesimtit intr-o zona superba . Aveti mare grija daca vreti sa va simtiti oameni locul vostru nu e acolo .Afara-i vopsit gardul ....
cantaroaie c
31 May 2009, 23:30
vreau sa ma refer la cei care critica(invidiosi)daca nu va place calitatea serviciilor,mergeti in dubai la 7 stele(dar daca va dau bani peste cont).felicitari pt idee,faceti treaba ft buna.
Razvan
3 June 2009, 18:26
nu stu ce sa spun despre poaina zanelor din cate am auzit eu de la prieteni este o zona superba.voi merge in excursie la sfarsituls aptamanii si sper sa ma simt bine:X:):))!!!
cata
4 June 2009, 19:42
sper sa ma duc in august in poiana zanelor.am auzit ca e fain dar...sper.
Alexandra
8 August 2009, 18:52
Am avut ocazia sa vizitez aceste locuri,impreuna cu colegii mei.Sincer,impresiile cu care am ramas nu sunt cele mai bune.Fara sa critic,spun ca m-as fi asteptat la mai mult.Mancarea lasa de dorit.In schimb,camerele mi s-au parut destul de ok,avand in veder stadiul in care au ramas dupa plecarea noastra:)).Piscina nu pare sa aiba sistem de filtrare,insa are un plus pentru aparatura aceea de fitness,pentru sauna&co.Lasand deoparte aspectele negative,pentru cei ce doresc sa petreaca cateva zile de relaxare,consider ca este un loc destul de potrivit.Priveslistea este absolut superba.Merita toti banii si toate cele indurate:))Deci,spor la drumetii.
roxana
16 December 2009, 19:15
Buna, singura modalitate de a ajunge la Poiana Zanelor este masina personala?nu exista mijloc de transport in comun sau ceva de genul???
andrei
7 January 2010, 22:09
Din pacate singura modalitate este masina. Fiind intr-un loc relativ izolat nu exista transport in comun pana la complex.
ioana
26 January 2010, 09:05
am fost de pasti in 2009 cu niste prieteni si copiii si ne am simtit excelent.
depinde de gustul fiecaruia noua ne au placut camerele vila 9,a fost apa calda ,a fost curat,iar la restaurant atmosfera si mancarea au fost la inaltime.
o sa revenim cu siguranta

Afisez rezultatele 0-12 dintr-un total de 12
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă