Loading

Pe forum

Lacul Tarnita este situat in judetul Cluj, pe cursul raului Somesul Cald, amonte de localitatile Gilau si Somesul Rece. Lacul este un lac de tip antropic cu scop hidroenergetic avand o hidrocentrala la baza barajului care furnizeaza energie electrica in sistemul energetic national. 

Pentru multi locuitori din zona dar mai ales pentru locuitorii municipiului Cluj Napoca, lacul Tarnita reprezinta si un important punct de agrement, existand foarte multe cabane, vile si pensiuni pe malul lacului. De asemenea pe lac se practica pescuitul si plimbarile cu ambarcatiunile de pe lac.


Comentarii pentru Lacul Tarnita


Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


PAUL SANAIDER
30 January 2010, 09:44
IN VARA LUI 2009 AM FACUT UN TASEU PRIN TARA SI AM TRECUT SI PE AICI. E SUPERB. AM VENIT : PIATRA NEAMT-CLUJ-GILAU-BELIS-FINTINELE-CALATELE- RACHITELE- PADIS- PETROASA-ARAD-MOLDOVA NOUA-ORSOVA..ETC
ESTE UN TRASEU SUPERB. ASTA MA DETERMINAT CA IN LUNA AUGUST SA REVIN. P.N.-BIRSANA- SIGHETUL M. - BAIA MARE- HUEDIN-CALATA- FINTINELE-HOREA- ALBAC-CHEILE TURZII ETC.ROMANIA ARE ZONE TURISTICE EXTRAORDINARE. PACAT CA NU AVEM INFRASTRUCTURA. UN LUCRU NEFAST ; LIPSESC IN MULTE CAZURI INDICATOARE TURISTICE (in anumite puncte,la diverse intersectii),PENTRU O MAI BUNA ORIENTARE.IN REST, NUMAI DE BINE SI SUCCES CELOR CARE SE MAI OCUPA, PE CIT POT DE TURISM.

Afisez rezultatele 0-1 dintr-un total de 1
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă