Loading

Edificiul roman cu Mozaic

Edificiul roman cu Mozaic in opinia vizitatorilor :

Pe forum

Edificiul roman cu mozaic reprezinta un complex de cladiri unic, realizat in sec. III-IV era noastra ce coboara in terase succesive spre port. Aceste cladiri se foloseau ca sali de negociere, depozite, bursa de marfuri.

Mozaicul are o marime impresionanta de peste 2000 mp si a fost amenajat pentru turisti in anul 1967.


Comentarii pentru Edificiul roman cu Mozaic


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Marinescu Mircea
10 May 2011, 11:38
Am vizitat acest vestigiu, ca pe multe altele din Dobrogea si nu numai, de 2 sau 3 ori.Este superb!De indata ce intru si imi incep vizita, o liniste sufleteasca ma cuprinde. Linistea cu care pot privi o constructie incarcata de istorie, faurita acum aproape 2000 de ani, si care poarta amprenta civilizatiei romane si a oamenilor acelor locuri. Privind-o, gandul imi zboara la acea perioada, la tumultul vietii ce fremata in acest loc. De cate ori voi avea ocazia si ma voi gasi in Constanta il voi vizita. Fiecare vizita imi va trezi, in mod sigur,aceleasi sentimente de admiratie.
Marinescu Mircea
10 May 2011, 12:17
Am vizitat acest vestigiu de 3 ori pana in prezent.Superb! Un loc incarcat de istorie ca multe altele din Dobrogea si nu numai.Inca de la intrare ai sentimentul intoarcerii in timp si a unei paci interioare extraordinare. Ancorele vechi,amforele si mozaicul amintesc vizitatorului de civilizatia romana si de oamenii care au trit,muncit,creat si luptat pe aceste meleaguri.Edificiul,construit acum aproximativ 1700 de ani, este unul din obiectivele turistice importante ale orasului Constanta si ale Romaniei.Motiv pentru care nu voi pregeta niciodata sa ii trec pragul cand ma voi afla prin preajma sa.

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii