Loading

Biserica fortareata Precista

Biserica fortareata Precista in opinia vizitatorilor :
Biserica fortificata Precista poarta hramul Adormirea Maicii Domnului si a fost constuita in 1647 in timpul domniei lui Vasile Lupu, fiind unul din valorosele monumente de arhitectura medievala din Galati. Biserica are fatadele decorate cu doua registre de arcaturi si ciubuce si pastreaza o colectie de icoane vechi.

Comentarii pentru Biserica fortareata Precista


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


ioan cristina
16 October 2009, 20:02
Merita sa veniti aici pentru a asculta duminica si in sarbatori sfanta liturghie.
nu se vorbeste in timpul slujbei,atat preotii cat si credinciosii sunt foarte amabili unii cu ceilalti si in plus, spatiul sau relativ mic iti ofera starea perfecta pentru a asculta slujba cu evlavie si multa placere.
De asemenea , gradina sa este impresionanta (contine o variatie mare de arbori ,este perfect ingrijita,are si o fanta frumoasa (din pacate nu curge apa in ea),iar punctul recent de atractie il reprezinta cei 9 porumbei albi dragalasi ce stau in permanenta pe zidurile bisericii parca pentru a asigura armonia si pazirea acesteia.
Merita sa veniti la slujba(Dunarea e chiar in spatele bisericii iar biserica Precista e considerata prima din Orasul Galati).
va astept!!!
eva
24 November 2011, 09:51
Biserica Precista merita vizitata. I se mai spune si Biserica mirilor, multi tineri o aleg pentru cununie dorindu-si binecuvantarea Maicii Domnului in ziua nuntii. Este frumoasa si iti transmite o stare de bine, de pace !

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii