Loading

Pârtia de schi Şuior

Pe forum

Pârtia de schi a Complexului Hotelier Turist Şuior este situată în partea vestică a stabilimentului. Este de fapt compusa din 3 parti cu o lungime cumulata de 3600 m. Pârtia este cotată ca având dificultate medie şi este deservită de un telescaun cu o capacitate de 1200 de persoane pe ora. De asemenea există şi maşini speciale pentru nivelarea pârtiei iar instalaţiile de nocturnă şi de producere a zăpezii artificiale erau în curs de instalare în toamna anului 2008.

Accesul la telescaun se face cu ajutorul unor cartele magnetice denumite TAG-uri, acest sistem permiţând o viteză şi un comfort mai mare pentru turişti care nu mai sunt nevoiţi să aştepte mult pentru urcarea pe scaun.

La baza pârtiei există şi un centru de inchiriere a echipamentelor de schi şi snowboard fiind disponibile peste 200 de echipamente.

În ceea ce priveşte gustările ş băuturile calde sau reci, la doar 50 de metrii de staţia de plecare a telescaunului este situată terasa Complexului Hotelier Turist Şuior iar la staţia finală turiştii pot să facă o scurtă pauză în barul existent aici cu o capacitate de 30 de locuri în interior şi 60 de locuri pe terasa. Aici de asemenea se servesc băuturi şi gustări.


Comentarii pentru Pârtia de schi Şuior


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Boogie
8 March 2009, 23:00
Partia are 1600 metrri nu 3600
me
14 January 2010, 00:09
Se scrie metri, nu metrii.. Gizas..

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii