Loading

Muzeul Gospodăria Ţărănească Enisala

Muzeul Gospodăria Ţărănească Enisala in opinia vizitatorilor :

Muzeul Gospodăria Ţărănească Enisala este de fapt o gospodărie rurală dobrogeană ce permite observarea portului popular, al uneltelor de pescuit şi a uneltelor meştesugăreşti dar şi a anexelor agricole ale unei gospodării tipice din Dobrogea.


Comentarii pentru Muzeul Gospodăria Ţărănească Enisala


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Bantus Doru
20 May 2015, 07:04
In anul 1975, fiind student in anul IV, in practica de vara am facut releveul acestei gospodarii de la Enisala. Anul acesta, dupa 40 de ani, Departamentul de Istoria si Teoria Arhitecturii si Conservarea Patrimoniului de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti a hotarat sa publice cele mai bune relevee facute de catre studentii arhitecti incepand cu anul 1903, printre care se afla si releveul gospodariei de la Enisala. Daca doriti sa vedeti o parte din plansele acelui releveu facut acum 40 de ani, tastati pe Internet – Releveu Rv. 315 Casa Muzeu
Bantus Doru
20 May 2015, 07:06
Anul acesta se implinesc 40 de ani de cand un grup de studenti arheologi si arhitecti, cu participarea eminentului profesor Zoe Petre, au facut practica de anul IV in judetul Tulcea facand sapaturi arheologice si relevee la diverse obiective istorice si etnografice. Probabil multi din cei care se ocupau cu activitatea de cercetare in acest domeniu nu mai sunt in viata. Eu insumi am iesit la pensie. Daca din cei care continua activitatea de cercetare si conservare sunt dispusi sa ma contacteze imi pot scrie pe adresa de Internet care s-a imprimat in mod automat odata cu postarea. M-as bucura mult daca s-ar intampla asta.

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii