Loading

Restaurant Taverna Cluj

Contact :
  • Adresa: Str. Clinicilor 14, Cluj Napoca
    Cluj Napoca
  • Telefon: 0264-590426, 0751-025025
  • Email: office@taverna-cluj.ro
  • WWWhttp://www.taverna-cluj.ro/
Taverna Cluj in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unitatii si poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzator.
Mai multe informatii

Pe forumComentarii pentru Taverna Cluj


Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Laci
15 ianuarie 2011, 22:19
Ori de cate ori am fost la Taverna am ramas cu impresii mixte. Locul este destul de mare, cu o terase pe masura, intotdeuna gasesti loc chiar si cu o gasca mare si este si in centru. Acestea ar fi plusirile. La categoria minusuri se inscriu fumul dens din interior, servirea destul de lenta si gama de beri servita. Desi in ultimul timp au introdus si beri din import, cand am fost ultima data nu aveau decat cateva sticle de beri din acestea (Paulaner) care s-au terminat foarte repede.
Per ansamblu e ok, insa nu excelent.
Elena
20 iunie 2012, 13:38
Locatia este foarte frumoasa, insa servirea este execrabila, stai minute intregi sa vina dupa si cu comanda. Chelnerii sunt insuficienti, lenti si cu o atitudine din cauza careia sigur nu mai revii!!
cucu
16 iulie 2012, 07:23
Duminica, 15.07.2012, am avut nefericita inspiratie de a alege Taverna pentru a servi o pizza ... din pacate, neprofesionalismul angajatilor (mese murdare la ora 11 dimineata), faptul ca la ora 11.15 nu era inca "incalzit" cuptorul si nu se putea servi mancare (orarul de la bucatarie este 09-23.45, luni-duminica - binenteles ca nu ni s-a spus ca nu se poate servi mancare decat dupa ce am comandat bauturile si dupa ce ni s-a preluat de 2 ori comanda pentru mancare) si limbajul "colorat" al angajatilor in discutiile dintre ei fac ca peisajul superb sa paleasca - intr-un cuvant, in afara de peisaj restul e JENANT.

Daca totusi vreti sa mergeti, cel mai bine e sa aveti la voi un trifoi cu 4 foi sau o potcoava (sau pe amandoua) poate aveti mai mult noroc dacat mine.

Semnat: niciodata un client al Taverna

Afisez rezultatele 0-3 dintr-un total de 3
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă