Loading

Restaurant Timisoreana Club XXI

Contact :
  • Adresa: P-ta Victoriei, nr. 2
    Timişoara
  • Telefon: 0256-295421
Acest cod QR contine adresa unitatii si poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzator.
Mai multe informatii

Pe forumComentarii pentru Timisoreana Club XXI


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ropedia Admin
12 punct(e)
4 June 2010, 15:17
Am poposit azi pentru un pranz la restaurantul Timisoareana Club XXI din Timisoara. Am ajuns aici total intamplator, nu auzisem inainte de acest restaurant (nefiind localnici) dar eram in cautare de un loc unde sa luam pranzul pe parcursul sederii noastre in Timisoara. Alegerea ne-a fost grabita si de o ploaie, asa ca a am intrat grabiti pe gangul ce duce la subsolul cladirii, ignorand complet terasa din exterior. Prima impresie a fost buna, locul e amenajat cu bun gust (cu elemente rustice si populare). Ne-am asteptat la niste preturi mari insa dupa ce am primit meniul spre marea noastra mirare preturile sunt mult mai mici decat la un restaurant de calibru similar in Cluj Napoca de exemplu. Am comandat ciorba de fasole cu ciolan, ficatei de pasare cu pireu de cartofi, o cafea lunga cu lapte si o bere Ursus.
Comanda a venit repede dar acest lucru era de asteptat deorece la 11.30 inainte de amiaza noi eram singurii clienti in restaurant (ulterior s-a mai aglomerat). Ciorba de fasole a surprins deorece avea in compozitie marar, lucru neobisnuit pentru noi. Insa trebuie sa recunosc ca a fost excelenta! Iar portia a fost si ea destul de mare. Felul doi - ficateii de pasare cu pireu au fost conform asteptarilor destul de gustosi si buni dar totusi nu ceva iesit din comun.
Per ansamblu este un restaurant pe care il putem recomanda cu caldura: preturi bune (la comanda mentionata am avut de plata 27 de lei), servire foarte buna si mancare delicioasa.

Evaluarea noastră:

Preţuri: 9
Măncare: 9
Servire: 9

Concluzie: nota 9 (Recomandăm)
Gabi
13 October 2016, 11:54
Un nr de tel corect

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă