Loading

Hotel NOBLESSE ***

NOBLESSE
Adresa: 
BLV. MIHAIL SAULESCU , NR. 111 PREDEAL JUD BRASOV , ULTRACENTRAL LA BULEVARD LANGA PARTIILE DE SKI,
Predeal,   Brasov.
Telefon:  0268-455504, 0744-636271
www.hotelnoblesse.ro
  • Fax: 0268-455504
  • Email
  • Numărul de stele: 3
  • Numărul de locuri: 70
  • Numărul de camere: 32
NOBLESSE in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unității și poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzător.
Mai multe informatii

Descriere servicii

In zona ultracentrala a Predealului deschis in 2008, Hotel Noblesse*** ofera numeroase facilitati turistilor, oamenilor de afaceri, si in egala masura impatimitilor sporturilor de iarna.

Hotel Noblesse*** Predeal este situat la Dn1 la mai putin de 50 m de partia Clabucet are o capacitat

Comentarii pentru NOBLESSE


Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


HOTEL NOBLESSE
1 punct(e)
29 septembrie 2013, 05:56
Am fost la acest hotel in septembrie 2013 este foarte curat in camere , iar la restaurant mancarea este pregatita pana la cel mai mic detaliu de mult nu am mai mancat intr-un restaurant asa bine !!!!!!
Multumim Noblesse !!!!
PATRASCU MARIUS
9 decembrie 2013, 19:21
Dezamagire totala

Am fost cazati la acest hotel in perioada 6-8 decembrie 2013. Am organizat Petrecerea de Craciun cu firma la care au participat 63 de persoane.

Toate problemele au inceput din prima clipa cum am ajuns acolo. Desi au fost transmise listele cu repartizarea pe camere... acestea nu au fost luate in considerare.

Camerele pe a caror usa aveau scris "PROTOCOL" aratau foarte bine iar celelalte acceptabile. Partea proasta a fost ca in unele camere mirosea groaznic a canalizare. O alta problema a fost temperatura scazuta din camere. Raspunsul patronului la solicitarile tuturor de a creste temperatura, a fost ca temperatura optima pe care trebuie sa o asigure prin lege este de 18 grade.

La plecare, mai multe persoane au fost acuzate ca au sustras prosoape dupa care si-au adus aminte ca nu le-au pus.

Cea mai proasta parte a sejurului a fost restaurantul Hermann din cadrul hotelului, care se pare ca este firma separata.

Cand am discutat la inceput prima noastra conditie a fost sa ne lase sa petrecem neconditionat ca timp, cu toate astea si vineri si sambata seara la ora 3 am fost dati afara din restaurant de catre cei 2 chelnari care au avut reactii nervoase: vorbeau urat, buseau cu mainile in masa pt ca noi nu plecam mai repede, au disparut tigari de pe masa, o tigara electronica, sticle pe jumatate pline (bautura a fost adusa de noi), etc.

Desi am fost asigurati ca restaurantul are capacitate de 100 de persoane, in restaurant am stat inghesuiti la mese iar ringul de dans a fost foarte mic. Faptul ca nu exista ventilatie ne-a hotarat ca in a doua seara sa nu mai fumam in restaurant, cu toate acestea cei 2 chelnari "amabili" au fumat fara nici o jena.

Vineri seara am avut 2 sarbatoriti (Sf. Nicolae) care au venit cu un tort. "Simpaticii" nostri chelnari au impartit egal tortul jumi-juma (ei doi jumatate, noi 63 jumatate :))).

Preturile la cafea, ceai etc variaza in functie de fata clientului (7-8 RON un ceai, iar o cafea intre 5 si 6 RON in functie de noroc).

Cina festiva a fost de vis, dar un vis tare urat. Meniul ales de noi nu a corespuns cu ce ni s-a adus. Garnitura de la friptura (care trebuia sa fie: bulete de cartofi) a fost o tocanita de cartofi facuta din resturile de cu o seara inainte. Raspunsul conducerii restaurantului a venit prompt: "tot cartofi sunt si aia".

Toata mancarea a fost servita rece si salatele aui fost aduse la sfarsit. Vesela era spalata pe alocuri.

La cina festiva am avut inclus in meniu "deliciosul tort al lui Hermann" (acesta este denumirea mot-a-mot din meniu). Am fost surprinsi intr-un mod neplacut de prajitura negresa pudrata cu zahar farin prezentata intr-un mod oribil cu 2 artificii si servita pe o farfurie, de catre prietenul nostru chelnar. Sampania a fost servita in 3 tipuri de pahare.

Totul a culminat cu replica de final a bunilor nostri prieteni, inainte sa ne dea afara din restaurant: "NI S-A ACRIT DE VOI!!! ", desi nimic nu a fost in regula.

Singura parte buna la acest hotel este amplasarea in apropierea partiei de schi.

Aceasta a fost experienta noastra la Hotel Noblesse si Restaurantul Hermann.

Afisez rezultatele 0-2 dintr-un total de 2
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă