Loading

Contact :
    ###RESTAURANTINFOS###
in opinia vizitatorilor :
Acest cod QR contine adresa unitatii si poate fi citit de telefoanele mobile dotate cu software corespunzator.
Mai multe informatiiComentarii pentru Valahia


Afisez rezultatele 0-6 dintr-un total de 6
  • 1


Ropedia Admin
12 punct(e)
8 May 2010, 18:31
Restaurantul Valahia este printre putinele restaurante din Cluj unde se servesc aproape exclusiv preparate traditionale romanesti. Preturile sunt acceptabile (preturi medii pe piata clujeana). Mancarea este deosebit de gustoasa si portiile sunt relativ mari. Spre marea noastra surpiza si incantare din meniu lipsesc cartofii prajiti (banuim ca datorita faptului ca nu sunt preparate traditionale in Romania). In ceea ce priveste servirea putem spune ca in afara orelor de pranz este relativ ok. Exista un timp de asteptare care ar putea fi mai mic, insa nu este atat de grav.
Laci
24 January 2011, 11:32
Ieri seara am fost la restaurantul Valahia si am ramas suprins de cat de rau a ajuns acest restaurant.
Meniul a fost schimbat fiind adaugate preparate noi, insa doar putine sortimente sunt noi din acestea. Preturile in schimb au crescut cu 1-2 lei cam la toate mancarurile.
La capitolul bere stau extrem de prost, cu doar 3-4 sortimente, cele mai bune dintre ele nefiind pe stoc.
Servirea a fost sub orice critica. Am comandat o bere Leffe si 20 de minute am fost nevoit sa ii reamintesc domnisoarei de comanda. Dupa alte 5 minute a aparut cu o bere Becks pe care eu nu am comandat-o.
Per ansamblu nivelul Valahiei a scazut. Daca este ceva temporar sau un accident nu stiu. Insa aceasta era situatia in seara zilei de 23 ianuarie 2011.
Mihai Costea
5 punct(e)
14 December 2011, 15:48
Mancare buna, servire proasta! Cam asta e concluzia la Valahia. Ii dau calificativ de 4 dar doar din cauza bucatariei! Altfel ar fi 2 sau 3
George
25 January 2012, 10:40
Pacat de acest restaurant. In ultima vreme s-a stricat de tot. Servirea este punctul lor slab, mai nou au si chelneri nesimtiti sau nepasatori. Nu mai merg prea curand la Valahia.
badiu andrea
29 May 2012, 23:22
ieri am fost pe acolo cu niste colegi.servirea a ramas fff prost in continuare insa am ramas surprins sa constat ca si mancarea sa schimbat ff mult.adica incomestibila!!!!eram 6 persoane am asteptat 15 minute sa avem un meniu desi nu era o ora de varf sa fie plin,asta a fost ok,dar mancarea sa fie servita rece,mici erau ff arsi,ceafa era cruda si nici nu cred ca avea mai mult de 150g.sa va fie rusine.pentru mine a fost rusinos fata de colegi mei.iar ospatari asa misthocari mai rarrr.rusineeeeee sa va fieeee
adela muresan
29 May 2012, 23:34
sa va fie rusineeeee
am avut niste musafiri din franta si ieri cand am venit acolo am ramas profund marcata.pe linga ca ospatarita ne-a facut sa asteptam 10 minute sa ne aduca un meniu in loc de o intimpinare placuta ne-a aruncat o privire de iti era frica sa zici ceva.iar mancarea surprinzator pentru mine ff rea.adica a durat 50min si era reci.mici erau arsi iar ceafa de porc nici nu avea 150g pe linga ca era uscata uscata uscat.cred ca o sa schimb locatia.pacat ca ati stricat si bucataria

Afisez rezultatele 0-6 dintr-un total de 6
  • 1


Ati fost aici ? Scrieti-va parerea!

Toate campurile sunt obligatorii!   Vezi regulile pentru comentarii

Localizare pe hartă