Loading
03.10.2012 15:09

Aplicație online pentru cartarea tăierilor de pădure din România

Categorie: Evenimente

Echipa „Plantăm fapte bune în România” – iniţiativa naţională de împădurire pe bază de voluntariat, începe pregătirele pentru acţiunea de cartografiere a tăierilor de păduri din județul Cluj.

Aceastea vor fi incluse în aplicaţia online unică în lume, accesibilă publicului larg (crowd sourced): Harta  tăierilor de păduri din România  http://harta.plantamfaptebune.ro/Public  

Accesând această aplicaţie, românii de pretutindeni vor putea să raporteze tăierile de păduri, fie pe baza imaginilor din satelit existente, fie pe baza fotografiilor făcute la faţa locului.

În prezent organizatorii își propun să dezvolte acţiunile de identificare a tăierilor de păduri din teren, prin implicarea persoanelor active, voluntarilor din organizaţii de mediu sau cluburilor off-road. Ulterior raportării tăierilor de păduri se va verifica legalitatea acestora cu autorităţile.

Organizatorii invită persoanele interesate sâmbătă, 6 octombrie, ora 12:00, la Cafeneaua Uptown, Strada David Ferenz, numarul 13, Cluj-Napoca pentru a stabili echipele de implicare, traseele de parcurs şi orice alte informaţii utile despre acest proiect.

Comunicate de presă

Dacă doriţi să comunicaţi un eveniment de interes public în domeniul turistic aşteptăm comunicatele dvs. de presă pe adresa de email : office@ropedia.ro

Dacă aveţi o pensiune, un hotel, un restaurant, un local sau reprezentaţi o agenţie de turism vă invităm să vă înscrieţi pe Ropedia.ro cel mai complet ghid turistic al României.

Înscrierea este gratuită!

Pentru înscriere accesaţi linkul acesta

Puteti sa ne urmariti pe:

  • Am fost acum 5 zile la cascada.....Din tot concediul,ăsta a fost locu
  • RUSINEEEEEEE!AM BATUT SUTE DE KM. PENTRU A URCA LA CASCADA SI LA ORA 1
  • Cu bilet prin casa pe 6 aprilie 2018,in Vinerea Mare dupa aproape 15 o
Aflati aici ce se mai discuta pe forumul Ropedia.ro
  • Domeniul schiabil Sureanu
  • Dezvoltare Ropedia.ro - 08 Decembrie 2011
  • Schi in Maramures
  • Adrese in format cod QR
  • DN 2D Focsani - Targu Secuiesc