Loading
04.08.2009 07:52

Pe parcursul verii Mocăniţa din Covasna işi reia circulaţia în weekenduri

Categorie: Căi ferate

Celebra mocăniţă din Covasna va circula pe parcursul acestei veri la sfârşit de săptămână, atât timp cât va exista cerere din partea turiştilor. Din toamna va veni şi o locomotivă nouă.

După ce a plimbat turiştii cu ocazia zilelor Comandăului, locomotiva cu aburi aparţinând omului de afaceri austriac Georg Hocevar a fost transportată la Covasna unde şi turiştii prezenţi în staţiune au avut ocazia să se plimbe cu ea. 

Omul de afaceri pasionat de locomotive a declarat că pe parcursul verii o garnitură de tren tractată de o locomotivă de mină va circula în weekenduri pentru a oferi turiştilor din staţiunea Covasna şansa de a se plimba cu trenuleţul.

Din toamnă va fi adusă o locomotivă cu aburi construită în 1910 care este în prezent la reparaţii la Budapesta şi dacă va exista cerere mocăniţa va circula şi în toamnă.

 

Puteţi citi mai mult despre: Calea ferată forestieră Covasna, Planul Înclinat, Calea ferată forestieră Comandău , Covasna , Comandău

 

Comunicate de presă

Dacă doriţi să comunicaţi un eveniment de interes public în domeniul turistic aşteptăm comunicatele dvs. de presă pe adresa de email : office@ropedia.ro

Dacă aveţi o pensiune, un hotel, un restaurant, un local sau reprezentaţi o agenţie de turism vă invităm să vă înscrieţi pe Ropedia.ro cel mai complet ghid turistic al României.

Înscrierea este gratuită!

Pentru înscriere accesaţi linkul acesta

Puteti sa ne urmariti pe:

  • Turnu magurele e orasul Meu de suflet unde m-am nascut. E un oras mic
  • Salina Slanic sau lacul de acumulare Maneciu casa memoriala Nicolae I
  • Te salut, pamant planetar terrestru al copilariei mele! Iti multumesc