Loading
04.08.2009 04:52

Pe parcursul verii Mocănița din Covasna iși reia circulația în weekenduri

Categorie: Căi ferate

Celebra mocăniță din Covasna va circula pe parcursul acestei veri la sfârșit de săptămână, atât timp cât va exista cerere din partea turiștilor. Din toamna va veni și o locomotivă nouă.

După ce a plimbat turiștii cu ocazia zilelor Comandăului, locomotiva cu aburi aparținând omului de afaceri austriac Georg Hocevar a fost transportată la Covasna unde și turiștii prezenți în stațiune au avut ocazia să se plimbe cu ea. 

Omul de afaceri pasionat de locomotive a declarat că pe parcursul verii o garnitură de tren tractată de o locomotivă de mină va circula în weekenduri pentru a oferi turiștilor din stațiunea Covasna șansa de a se plimba cu trenulețul.

Din toamnă va fi adusă o locomotivă cu aburi construită în 1910 care este în prezent la reparații la Budapesta și dacă va exista cerere mocănița va circula și în toamnă.

 

Puteți citi mai mult despre: Calea ferată forestieră Covasna, Planul Înclinat, Calea ferată forestieră Comandău , Covasna , Comandău

 

Comunicate de presă

Dacă doriți să comunicați un eveniment de interes public în domeniul turistic așteptăm comunicatele dvs. de presă pe adresa de email : office@ropedia.ro

Dacă aveți o pensiune, un hotel, un restaurant, un local sau reprezentați o agenție de turism vă invităm să vă înscrieți pe Ropedia.ro cel mai complet ghid turistic al României.

Înscrierea este gratuită!

Pentru înscriere accesați linkul acesta
Noutati despre Ropedia.ro, jurnale de calatorie, opinii si articole scrise de echipa Ropedia.ro

  Puteti sa ne urmariti pe:

  • Am fost acum 5 zile la cascada.....Din tot concediul,ăsta a fost locu
  • RUSINEEEEEEE!AM BATUT SUTE DE KM. PENTRU A URCA LA CASCADA SI LA ORA 1
  • Cu bilet prin casa pe 6 aprilie 2018,in Vinerea Mare dupa aproape 15 o
  Aflati aici ce se mai discuta pe forumul Ropedia.ro
  • Domeniul schiabil Sureanu
  • Dezvoltare Ropedia.ro - 08 Decembrie 2011
  • Schi in Maramures
  • Adrese in format cod QR
  • DN 2D Focsani - Targu Secuiesc